Fokusgrupp – godkänn dina uppgifter

Du har tidigare valt att vara med i det nätverk som vi kallar för ”Fokusgrupp för e-learningansvariga”. Vi kommer fortsätta att bygga på detta nätverk och hålla träffar ett antal gånger per år för de som vill. Nätverket är fortsatt gratis och vi bjuder in till olika teman under året och nätverkande och erfarenhetsutbyte i gruppen.

Med nya GDPR-lagen behöver vi få ditt godkännande att spara dina uppgifter så vi kan fortsätta göra utskick till dig.

Fyll i dina uppgifter nedan

  Ja tack jag vill gärna gå med i Fokusgruppen för e-learningansvariga. Detta innebär att jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt Kompetens Express GDPR policy och att jag får kallelser och utskick om e-learning

  Jag vill tillhöra fokusgrupp i Stockholm Göteborg eller Malmö

   

  Pin It on Pinterest

  Rulla till toppen

  Nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och nyheter direkt till din mail.